Blockkuber som ger större möjligheter

post it notesOm du behöver nya post-it-lappar och vet att de går åt snabbt kan det vara bra att fundera över vilken sorts blockkuber du ska köpa. Det kan vara lätt att handla en billigare sort där blockkuben är lägre i höjden och därmed innehåller färre lappar att skriva på, men vet du med dig att du använder upp sådana blockkuber snabbt bör du leka med tanken att satsa större.

http://post-it-notes.se/blockkuber/

En av fördelarna med att köpa större blockkuber än du kanske är van vid är givetvis att du får just det du behöver – mer att göra av med. En annan fördel med blockkuber av större storlek är att de ofta innehåller lappar i flera färger. Istället för att handla små kuber med enbart gula, rosa eller gröna lappar kan du istället få allt på samma gång! Du kan välja mellan att göra av med lapparna färg efter färg eller om du vill sära på din blockkub ibland för att få tag i en annan färg, kanske om du är ute efter att göra ett färgsystem för att hålla bättre ordning. Detta kostar vanligtvis mindre än om du skulle köpa varje färg för sig. Handlar du på Internet kan du dessutom välja mellan olika färgkombinationer.