Locktång, bort med den platta frisyren!

locktångAtt variera sin frisyr behöver inte vara dyrt. Eller komplicerat för den delen. Ett av verktygen du kan använda för att enkelt piffa upp frisyren är en locktång. Detta verktyg finns i många olika former, modeller och prisklasser. Detta innebär att du oberoende av hårtyp och preferenser kan hitta en som passar dig, ditt hår och din plånbok. Ett hett tips för dig med rakt hår som vill pröva något nytt.

En modern locktång gör att du snabbt och enkelt kan skapa lyxiga lockar. Eftersom många modeller har inställbar temperatur spelar det ingen större roll om du har väldigt tjockt hår eller mycket tunt, du kan snabbt anpassa din locktång för detta. En locktång är vanligtvis gjord i keramik, metaller såsom titan, eller teflon. Samtliga har sina för och nackdelar, som beror på typen av hår och längd. Keramik brukar ofta framställas som det mest skonsamma för håret, och har även en väldigt snabb uppvärmningstid

Med en modern locktång är du klar på bara några minuter, den snabba uppvärmningen sparar effektivt tid så att du kan hinna med bussen eller hinna till festen i tid. Ett bra tips när du försöker hitta rätt locktång är att fråga din frisör, då de har mycket erfarenhet genom sitt yrke.